En Kuralları Of amerikada sirket kurmak

Wiki Article

Fakat girişimcilerin Köle`bile reel ticari etkinlik görünmek yürekin vezneci hesabı harismaları gerekir. Geçtiğimiz yıllara kadar Köle bankacılık sistemi adisyon anahtar kişinin yahut şirket sahibinin fiziken bankacı aracılığıyla görülmesini zorluyordu ancak son birkaç yılda MATCH kabil yetkili bankacılık temsilcilerinin eliyle uzaktan banka hesapçı açılmasına icazet verilebilmektedir.

Akdeniz Amerikan Tecim Odası olarak Amerika’da şirket kurulumu ve yönetme faaliyetlerinizin tümnı uzman ekibimiz ile birlikte tamamlayabilirsiniz. Dundaki butona tıklayarak formu doldurun, sizinle iletişime geçelim. İlk danışmanlık ücretsiz!

Ayrıca taşıma gitmek namına şirketi kapatip yenisini acmak daha mantıklı evet. Taşıma sirasinda EIN numaraniz da degisecek bu yuzden tüm hesaplarda tadil yapipmasi da gerekir bu yüzden eyalet tasima kıvrantılı ve masraflı bir süreçtir ve cok getekmedikce uygulanmasi onerilmez.

Abonelik bazlı bir iş kurduğum dâhilin bir web sitem vardi ve stripe bütünleşmiş etmem hiç güçlük olmadı. Sayenizde yakın ve legal bir halde ödeme almaya çıbanladık her sey uğrunda:)

Faydalı, bu tip SIP hizmeti veren telekominikasyon şirketleri, utility bill proof sağlamlamaz ne günah ki.

Dayanıklı çok işletme bu yaklaşımı benimsiyor, eyalette şirket kuruyor ve elan sonrasında işletme sahibinin kendi eyaletinde veya diğer bir yerde olsun, diğer bir eyalette çkızılışabiliyor.

Uzun zamandır bu tertibat kullanılıyor bur cok hesap acildi herhangi bir sorun nanay kullanabilirsiniz.

selam, hocam ben nortwest ile wyoming bile sirket kurdum, wyomingmailfordward dan aldigim adresi yazdim kendi adresimi kuracagim diye, yalnız bunlar benim adrese kol numarasi alegori N yazmislar .

Bu kurulumda benim kabilinden siz bile Wyoming andıran forwarding’i tercih ettiyseniz öncelikle bu güvenilen şirketten 15$ hakkındalığında bir vardiya adresi alarak konue girmek gerekiyor.

Shopify ile müteallik bilgim nanay farklı platformlara açığım derseniz ikinci opsiyon Woocommerce mümkün. Domain ve hosting alarak kendi kendinize online mağazanızı kurabilirsiniz.

He Türkiye eğleşme adresi yapmayacaksınız sadece son aşamada satmaca komünikasyon bilgilerinize ikamet adresinizi yazmanız gerekiyor.

Ödeme kısmında ise eğleşme adresinizi “Billing Address Different From Mailing Address” kutucuğunu kâraretleyip oluşturulan alana girmeniz gerekir. Örneğin kamet adresiniz Türkiye ise bu amerika da sirket kurmak alana eğleşme adresinizi dürüst bir şekilde girin.

Köle’de kurduğumuz şirket icin calisamazsiniz diyorlar bu Türkiye’de kalmış olduğumız senaryoda da makbul midir?

uzun arastırmalar sonucu delaware eyaletinde sirket kurmak icin buldugum birkac siteyi size söylemek zaitlarını eksilerini az beş on cızıktırmak isterim.

Report this wiki page